Eksempler på Profilvideoer
Videoen viser den transformation, som Icelandair har gennemført med New Icelandair.ResearchGruppen følger ombygningen af flyflåden med nye bl.a. nye sæder og installation af avanceret underholdningssystem
Om FriPension - en enkel og nem pensionsform, der er let at administrere. Interview med virksomhedsleder, medarbejdere og pensionsmæglere.
​Ifølge traditionen bliver ingeniørerne først inddraget i den sidste del af den arkitektoniske designproces. I Architectural Engineering hos Grontmij ser man mindre traditionelt på det. Her er den kreative proces nemlig en fusion af kunst og videnskab.
Øens Murerfirma A/S er en dynamisk murer- og entreprenørvirksomhed etableret i 1991. Firmaet udfører alle størrelser renoveringsopgaver i hoved- og fagentrepriser med murer-, beton- og kloakarbejde som egenproduktion.
Siden 1994 har ON THE SPOT A/S bevidst udviklet belysningsprojekter, som sikrer en god oplevelse af lys, skygge, farve, stemning og arkitektur, indendørs som udendørs
Noma har genvundet titlen "verdens bedste restaurant". Dermed kan den danske toprestaurant og chefkok Rene Redzepi bryste sig af at have vundet tre år i træk.
Copyright (c) 2018 Researchgruppen Privacy Statement Terms Of Use Register